Timetable

Monday to Friday

 MondayTuesdayWednesdayThursdayFriday
4:00 pmInfant Street
(1 hour)
Pre Junior Street
(1 hour)
4:15 pmMusical Theatre
(1 hour)
4:30 pmSenior Modern
(45 minutes)
Grade 1 Ballet
(45 minutes)
Pre-Junior Acro
(45 minutes)
Grade 1 Modern
(45 minutes)
Senior Street Competition Team
(45 minutes)
4:45 pm
5:00 pm6 & Under Street Comp Team
(30 minutes)
10 & Under Street Competition Team
(30 minutes)
5:15 pmGrade 2 Modern
(45 minutes)
Senior Tap
(45 minutes)
Grade 2 Ballet
(45 minutes)
Infant Acro
(45 minutes)
Primary Tap
(45 minutes)
Junior Acro
(45 minutes)
5:30 pmSenior Street
(1 hour)
Junior Street
(1 hour)
5:45 pm
6:00 pmGrade 1 Tap
(45 minutes)
Grade 3 Ballet
(45 minutes)
Senior Acro
(45 minutes)
Grade 3 Modern
(45 minutes)
6:15 pm
6:30 pm
6:45 pmGrade 4 Ballet
(45 minutes)
Grade 2 Tap
(45 minutes)
7:00 pm
7:15 pm
7:30 pmInter Ballet
(45 minutes)
Adult Tap
(45 minutes)
7:45 pm
8:00 pm

Saturday

 Saturday
10:00 amMelody Movement
(45 minutes)
10:15 am
10:30 am
10:45 am
11:00 amPreparatory/Primary Ballet
(30 minutes)
11:15 am
11:30 amPrimary Modern
(30 minutes)
12:00 pm
12:15 pmPre-Primary Tap
(30 minutes)
12:30 pm
12:45 pmMini Acro
(30 minutes)
1:00 pm
1:15 pm